Friday, 12 August 2011

OMG PLKN ! :'(

WATAFAKKKKKK ! nyza kena plkn lahhh :( err sedihnya lahaiii . taknak pergi boleh tak ? takbolehhh kan ?  nanti kena denda laa penjara laa mcm2 jea ! eee ta suka tak suka ! mama ayh tanak pergi :'( 3bulan tuhhh bukan 3 hari , bukan 3 minggu . nanti mesti rindu kt ayh , mama , kaka dah semestinya , membe semua , pakje :( huaaaaaa . nti tak dpt contact hari hari  SEBAB ! handfone kena amik hjung minggu jea dpt tak best laaaaaaaaa :( atapiiiii hihi , maybe nyza kena panggilan pertama yeayyyy ! awal bulan JANUARI da pergi daa :( mac DA BALIK DAA :) hihi , nanti tade lahh kan rushing kalau kena nak time belajar kan kan . ada bagusnya jugak act pgy PLKN ni ,harap2 tak dapat jauh jauh  AMIN :)nak kea tak nak kena pergi jugakk . tapelahh tambah pengalaman :)p/s : pakje , nanti kite takde awak jgn noty noty ea :( kite percaya kt awak , tau ! kite pon tak noty lahh . jgn risau :) hishh sedihnya mcm nak pergi jauh jea , haiyhh apalahh nasib kannn :( k laaa stop sampai sini baiiiiii ! cop cop haaa tengok ni ! grrr

12/8 , tadi kat sekolah cikgu kaunseling bg borng yg nama terpilih , sorng jewla kan wakil kena pergi amik
borng tuhh utk classmate nyza ,si amzar ni lerr pergi amik tup2 dia masuk kelas dia bg borang yg mmg ada nama ,cikgu dah tulis kt borng tuh jehh, nyza tak dpt ponn mula mula , punya suka , excited , semua adalah tp check sendiri kt bilik kaunseling . OMG ! hujung hujung ada rupanya , haa nasib kau lahhh nyza :( sedihnyaaa . isnin kena hntar dah borng tuhh, macam nak koyakkan jehh borng peserta tuu grrr . sabar nyza sabar ;( 

No comments:

Post a Comment